MÀQUINAS

F76 FET COMP

Revisió del famós compressor FET LN1176 en format 500 o 51X. En aquesta versió es manté l’etapa de reducció de guany i sidechain originals però és redissenya l’amplificador d’entrada i el de sortida podent-se utilitzar en aquests, diferents opcions que estan en el format de DOAs (amplificador operacional discret) com el API2520 o el JH990 de Jon Hardy, oferint múltiples combinacions. També en aquest circuit es dona opció a l’ús de diferents transformadors d’entrada i sortida així com l’ús de balancejat electrònic. En la construcció es poden usar components de qualitat com commutadors rotatoris grayhill i commutadors de 24 posiciones en el control d’input i output.imgmadet1

CONTROLS:
– Input: Control de nivell d’entrada.
– Output: Control de nivell de sortida.
– Attak: Control en 11 passos del temps d’atac.
– Release: Control en 11 passos del temps de release.
– Ratio: Selector del Ratio del compressor, OFF, 2, 4, 8, 12, 20, incorpora el ratio 2:1 extra que no existeix en l’original.
– GR/OUT: Selecció de visualització del meter de leds, pot mostrar el nivell de sortida o la reducció de guany aplicat.
– IN/BYP: Commutador d’activació del compressor o bypass amb relés.
– SCHPF/OFF: Activa un filtre passa alts en el sidechain, aquesta opció no existeix en l’original.
– LINK/OFF: Permet activar el Link estèreo quan es té dues unitats.
– SLAM: Aquest polsador permet activar l’opció de SLAM que és coneguda en el LN1176 original, consisteix en activar de cop tots els polsadors de ratio, s’aconsegueix un comportament fora dels paràmetres del disseny original però que s’ha utilitzat sovint com “truc”.