MÀQUINAS

CLASSIC API 312

Versió del clàssic previ API 312. Versió realitzada per Classic Audio Products of Ilinois. Pel transformador d’entrada utilitza un EA2622 de
Ed Anderson que mimetitza el AP2622 que es troba en les primeres targetes 312 d’API. Per la sortida utilitzem el EA2503, el 2503 és un dels transformadors de sortida més comunament utilitzats en previs d’API . Pel DOA (Discrete operational amplifier, amplificador operacional discret) es pot optar per diferents opcions que permeten emular el disseny que API actualment utilitza en aquest element, el que API utilitzava en els 70 s (pel mateix 2520) i altres opcions.Introdueix algunes opcions extra addicionals i opcionals: control de gain en 12 passos (commutador graihill), opció de DI amb filtre i ruteig configurables mitjançant micro-interruptors en el panell. Internament, amb l’opció de DI, es pot escollir DI discreta (sense ICs), passiva (amb transformador addicional) o amb operacional (IC)


imgmadet1

CONTROLS:
– Gain: regula el guany del previ per passos o amb potenciòmetre de pista plàstica conductiva (en funció de l’opció escollida).
– Mute: Silencia la unitat.
– Fase: Permet invertir la fase de la senyal del previ.
– PAD: Atenua la senyal abans d’entrar en el previ 20dB.
– Phantom: Activa l’alimentació phantom de 48V, disposa de led indicador
– Output Attenuate: Atenuador de 600ohms tipus T amb pista plàstica conductiva a la sortida del previ que permet “apretar” el gain del previ i poder moderar el nivell de la sortida mantenint el “color” del previ treballant amb més gain.