MÀQUINES

Especialitzats en la fabricació d’equips d’estudi o directe i pedals de guitarra o baix.Els equips poden estar basats en models existents, ja sigui de forma fidel o modificacions adaptades al client.També desenvolupem dissenys nousadaptats als requeriments dels clients.

Pedales:

Farb construeix diversitat d’efectes per guitarra i baix basats en models clàssics i llegendaris, customitzats a requeriment del client..Utilitzant els millors materials per aconseguir una durabilitat i qualitat per tots els àmbits.Tots estàn en caixes de diecast aluminium pintat amb pintura i barnisats de cotxe. Els components es detallen a cada fitxa del pedal.

Equipo Estudio:

Fabriquem tot tipus de kits per rack i serie 500. A continuació podeu veure totes les construccions realitzades fins al moment.La capacitat de fabricar màquines está subjecte a la disponibilitat de materials al mercat, en el moment de rebre la comanda.Al moment de rebre una comanda es farà un pressupost del encarreg així com una previsió del temps de realització en cas que sigui factible en el moment actual.